megafitting
megafitting
megafitting

TENTANG PERUSAHAAN KAMI

Kami mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun lawon teduh lampu, lawon lamp shades, lampu lawon, asesoris lawon lampu hiasan di Cina!

utamana produk jéntré:

Sadaya Produk Kain Lamp Shades: klasik & Sadaya Produk Kain Lamp Shades, Sadaya Produk Kain Lamp Shades: Sadaya Produk Kain Lamp Shades, Sadaya Produk Kain Lamp Shades, Sadaya Produk Kain Lamp Shades, Sadaya Produk Kain Lamp Shades, Sadaya Produk Kain Lamp Shades.

Sadaya Produk Kain Lamp Shades: cangkéng lampu deui teuas, Sadaya Produk Kain Lamp Shades, Sadaya Produk Kain Lamp Shades, Sadaya Produk Kain Lamp Shades, Sadaya Produk Kain Lamp Shades, Sadaya Produk Kain Lamp Shades.

Sadaya Produk Kain Lamp Shades: lampu lawon aqua, Sadaya Produk Kain Lamp Shades, lampu lawon bespoke, lampu témbok lawon, lampu siling lawon, lampu gantung lawon, lampu méja lawon, lampu lanté lawon.

Asesoris tina tempat teduh lampu: trims lawon pikeun sahadé lampu, renda lawon pikeun ngiuhan lampu, pigura logam pikeun ngiuhan lampu, cingcin E14 / e27 pikeun kado lampu, bagian séjén pikeun ngiuhan lampu jsb.

 

lampu lawon

lampu lawon

lampu lawon
supplier fabrics lampu ngiuhan china

supplier fabrics lampu ngiuhan china

lawon ngiuhan lampu ti china
lawon lamp shades

lawon lamp shades

lawon lamp shades
cingcin logam pikeun ngiuhan lampu

cingcin logam pikeun ngiuhan lampu

bahan tina nuansa jeung lighitng

PRODUK FEATURED

Produk Kami Diterapkeun ka Panon Lampu( tina lawon ngiuhan); Lampu hiasan(tina lawon lampu lampu), siga: lampu gantung lawon / lampu siling / lampu témbok / lampu méja / lampu lantai; logam nuansa (tina kawat baja logam ngiuhan); asesoris séjén tina nuansa jeung lampu. Dina industri cahaya, utamana nelepon produk urang: Kain kap lampu/Kap lampu lawon/Pangkas kap lampu sareng asesoris/Lampu lawon.

NAHA MILIH KAMI

Kami terus-terusan nganut inovasi pikeun nyayogikeun lawon lampu lampu anu lengkep sareng khusus, palapis lampu, bahan ngiuhan anyar jeung solusi asesoris cahaya pikeun unggal konsumén berharga urang.

Hiji Stop Supply:

A rentang pinuh suplai bahan lampu. Aya deui 10000 lawon di stock urang. The pangbadagna tur pangbadagna fabrics sahadé lampu sarta suplai nuansa di Cina.

Bisa diandelkeun & Stabil:

Langkung ti 25 taun gawé bareng leuwih ti 1000 konsumén heubeul sakuliah dunya. Kami ngagaduhan ranté pasokan anu stabil pikeun ngadukung para nasabah dina harga anu lumayan sareng kualitas anu stabil.

Produk panganyarna:

Kami henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun sadaya lawon nuansa di pasar, Bespoke pleated lemes deui lawon lamp lampu minyak, urang ngamutahirkeun fabrics jeung nuansa bahan urang unggal bulan. Palanggan salawasna tiasa mendakan lampu sareng nuansa bahan anyar sareng dukungan téknologi ti kami.

Palayanan luar biasa sareng Pangiriman Dina waktos

Sagala cara transports sadia. Pangrojong Mini Order pangsaéna pikeun klien kami. Saham panggedéna pikeun ngadukung paménta pangiriman waktos.


nuansa Custom Made, lawon jeung lampu

Urang Cina bahan sahadé lampu jeung produsén asesoris cahaya nu nyieun lawon lampu, lawon lamp shades, cahaya lawon jeung asesoris patali kawas: ngiuhan trims, laces hiasan lampu sahadé, jeung logam ngiuhan jsb. pikeun konsumén di sakuliah dunya. Urang bisa nyadiakeun leuwih ti 10000 item tina pola desain lawon / lawon ngiuhan, sarta teuas deui nuansa 'kawas PVC, PARCHMENT, PS, PC,PP, Poliéster / Katun campuran sutra lawon.

 

Biasana, Sabaraha tittles konsumén urang nelepon kami?

urang ngarti éta sarta senang pikeun ngarojong konsumén urang: supplier fabrics sahadé lampu, Produsén lawon ngiuhan, supplier bahan sahadé, Produsén Teduh Lampu, Pabrik kap lampu, Pabrikan Lampu Kain, Cina pangbadagna tur pangalusna suppliers lawon ngiuhan, Cina top lampu sahadé jeung lawon ngiuhan produser, Kota Zhongshan supplier bahan sahadé lampu pangalusna, Pausahaan pangbadagna solusi kap lampu sareng bahan ngiuhan di Cina. Éksportir lampu lawon. The supplier dipercaya pangalusna tina lampu lawon OEM na ODM di Cina.

Naon nelepon konsumén heubeul urang? Nu nelepon kawas: supplier kap lampu lawon / supplier pigura kap lampu di Cina / supplier kap lampu borongan / supplier lawon kap lampu / produsén pigura kawat kap lampu. Ieu mangrupikeun tag ti palanggan kami. Kami nandaan aranjeunna di dieu pikeun ngabantosan para nasabah énggal langkung ngartos kami.

Produk kami item Spésifik: lawon ngiuhan, laces ngiuhan, ngiuhan trims, lawon lamp shades, lampu lawon, lawon lampu hiasan custom, lampu lawon bespoke, lampu custom lawon désainer ', cingcin logam ngiuhan lampu, pigura logam ngiuhan lampu, bagian logam ngiuhan lampu, cangkang lampu tukang teuas, Sadaya Produk Kain Lamp Shades, kado lampu anu didamel khusus, nuansa lampu lawon pikeun pendants na siling, lem kap lampu, lawon parchment, kertas ngiuhan lampu, lawon linen kap lampu, lawon katun teduh lampu, teduh lampu lawon pola kai, kap lampu kertas Jepang, kap lampu PVC/PP/PC/PET/PS/OPP, tali kap lampu, aksésori kap lampu, lampu design lawon, teduh lampu diffuse, bahan cahaya tina kado lampu, ngiuhan lampu klasik, kap lampu modern jsb.

  • TENTANG KAMI

    Kami ngagaduhan fasilitas pikeun ngahasilkeun klasik sareng modis lawon ngiuhan, kaasup bahan nuansa kawas: PVC, PP, PS, PET, PC, Ngan terangkeun dimana anjeun hoyong ngajual lampu lampu’ trims / laces parchment jsb..

    Tambih deui, urang ogé nyieun nuansa lawon jeung lampu lawon pikeun konsumén nyuhunkeun ukuran naon waé sareng warna naon waé, bahkan pola sareng desain khusus pikeun nuansa sareng lampu.

    Dina hiji kecap, salaku supplier fabrics cahaya luhur jeung badag di Cina, urang rancang sagala nuansa lawon patali, lampu lawon, jeung asesoris lawon pikeun cahaya ka konsumén di sakuliah dunya.

    Sakur desain sareng patarosan ngeunaan lawon / lawon cahaya, wilujeng sumping ngahubungan kami.

     

     

  • TAROS KAMI

    #3 Huaan Jalan Chuangye Area Caosan Industrial Park, Kota Guzhen Kota Zhongshan, Propinsi Guangdong,Bahan katutupan lampu.

    Mobile:0086 136 2270 3681
    Telp: +86-0760-22348167
    Anjeun tiasa kéngingkeun lampu lampu biasa kami di saham kami pikeun dijual di pasar anjeun: [email protected]

    Anjeun tiasa kéngingkeun lampu lampu biasa kami di saham kami pikeun dijual di pasar anjeun: [email protected]

    Web: www.megafitting.com

  • Palayanan
    Kain kap lampu, Lawon Lampu nuansa, Lampu lawon & bagian.