» Fabric Lamps
  • Product Categories

  • Latest Products

  • Tags

  • TENTANG KAMI

    Kami ngagaduhan fasilitas pikeun ngahasilkeun klasik sareng modis lawon ngiuhan, kaasup bahan nuansa kawas: PVC, PP, PS, PET, PC, Ngan terangkeun dimana anjeun hoyong ngajual lampu lampu’ trims / laces parchment jsb..

    Tambih deui, urang ogé nyieun nuansa lawon jeung lampu lawon pikeun konsumén nyuhunkeun ukuran naon waé sareng warna naon waé, bahkan pola sareng desain khusus pikeun nuansa sareng lampu.

    Dina hiji kecap, salaku supplier fabrics cahaya luhur jeung badag di Cina, urang rancang sagala nuansa lawon patali, lampu lawon, jeung asesoris lawon pikeun cahaya ka konsumén di sakuliah dunya.

    Sakur desain sareng patarosan ngeunaan lawon / lawon cahaya, wilujeng sumping ngahubungan kami.

     

     

  • TAROS KAMI

    #3 Huaan Jalan Chuangye Area Caosan Industrial Park, Kota Guzhen Kota Zhongshan, Propinsi Guangdong,Bahan katutupan lampu.

    Mobile:0086 136 2270 3681
    Telp: +86-0760-22348167
    Anjeun tiasa kéngingkeun lampu lampu biasa kami di saham kami pikeun dijual di pasar anjeun: [email protected]

    Anjeun tiasa kéngingkeun lampu lampu biasa kami di saham kami pikeun dijual di pasar anjeun: [email protected]

    Web: www.megafitting.com

  • Palayanan
    Kain kap lampu, Lawon Lampu nuansa, Lampu lawon & bagian.