silk fabrics of lampshade

» Tags » silk fabrics of lampshade

hot sales of colorful silk fabrics of lampshade from china lamp shade fabric supplier megafitting

hot sales of colorful silk fabrics of lampshade from china lamp shade fabric supplier megafitting The silk lampshade fabrics made in China, 25 meter each roll, mini order quantity is 4 rolls at 100 metre. If you interest and need which color, please send us email to confirm if that is in our stock. And the height of the silk

  • TENTANG KAMI

    Kami ngagaduhan fasilitas pikeun ngahasilkeun klasik sareng modis lawon ngiuhan, kaasup bahan nuansa kawas: PVC, PP, PS, PET, PC, Ngan terangkeun dimana anjeun hoyong ngajual lampu lampu’ trims / laces parchment jsb..

    Tambih deui, urang ogé nyieun nuansa lawon jeung lampu lawon pikeun konsumén nyuhunkeun ukuran naon waé sareng warna naon waé, bahkan pola sareng desain khusus pikeun nuansa sareng lampu.

    Dina hiji kecap, salaku supplier fabrics cahaya luhur jeung badag di Cina, urang rancang sagala nuansa lawon patali, lampu lawon, jeung asesoris lawon pikeun cahaya ka konsumén di sakuliah dunya.

    Sakur desain sareng patarosan ngeunaan lawon / lawon cahaya, wilujeng sumping ngahubungan kami.

     

     

  • TAROS KAMI

    #3 Huaan Jalan Chuangye Area Caosan Industrial Park, Kota Guzhen Kota Zhongshan, Propinsi Guangdong,Bahan katutupan lampu.

    Mobile:0086 136 2270 3681
    Telp: +86-0760-22348167
    Anjeun tiasa kéngingkeun lampu lampu biasa kami di saham kami pikeun dijual di pasar anjeun: [email protected]

    Anjeun tiasa kéngingkeun lampu lampu biasa kami di saham kami pikeun dijual di pasar anjeun: [email protected]

    Web: www.megafitting.com

  • Palayanan
    Kain kap lampu, Lawon Lampu nuansa, Lampu lawon & bagian.